Traditionele Thaise massage

Een Thaise massage zorgt voor ontspanning én activering.
Een traditionele Thaise massage is een vrij stevige massage waarbij geen olie gebruikt wordt. Het is een interactieve massage van het lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van afwisselende rek- en strekoefeningen. Hiervoor wordt vaak het gehele lichaamsgewicht van de masseuse gebruikt. Er wordt ook zachte druk uitgeoefend op de reflexpunten.
De gebruikte technieken komen uit de Thaise geneeskunde en helpen een groot aantal lichamelijke klachten te bestrijden en te voorkomen. Daarnaast helpt een traditionele Thaise massage ook psychische klachten voorkomen zoals stress, stimuleert het de bloedsomloop en zorgt het voor meer energie.
Een Thaise massage geeft energie, vergroot je flexibiliteit, je algemene gezondheid en welzijn.
Door na de massage veel water te drinken zorg je dat de afvalstoffen die vrijgekomen zijn sneller afgevoerd worden.

terug naar de hoofdpagina

kruidenstempelmassage

Bij de kruidenstempelmassage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Bij de Thaise Kruidenstempelmassage wordt de hele achterkant van het lichaam behandeld. Je lichaam wordt al wrijvend en stempelend, met een wisselende druk met de verwarmde kruidenstempels gemasseerd. Bij de kruidenstempelmassage wordt met veel weldadige olie gewerkt. Aansluitend wordt vaak een ontspanningsmassage gegeven. Je lichaam voelt hierna weer helemaal ontspannen en vol levensenergie. 
De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Voor veelvoorkomende klachten als migraine en een burn-out wordt de kruidenstempelmassge gezien als een therapeutische behandeling.

terug naar de hoofdpagina

hotstonemassage

Een hotstonemassage is een therapeutische lichaamsbehandeling die volgens de Thaise geneeskunst drukpunten en energiebanen van het lichaam activeert. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in het spierweefsel, waardoor de behandeling effectiever is. Doordat er bij deze massage olie wordt gebruikt, is het ook een ontspannende ervaring.
Een hotstonemassage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf hersteld. Het helpt afvalstoffen af te voeren, stimuleert de organen en brengt zo het lichaam meer in balans. Een hotstonemassage helpt onder andere bij spierpijn, spierverstuikingen en spierspanningen. Het helpt bij ook bij klachten die veroorzaakt worden door een verminderde bloedcirculatie. Door de ontspannende werking helpt het stress- en angstgevoelens te verminderen.

terug naar de hoofdpagina

ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage helpt je de dagelijkse stress helemaal los te laten. Het is een uitgebreide en weldadige massage van het hele lichaam. Door bij een ontspanningsmassage gebruik te maken van warme olie, ervaren lichaam en geest weer hoe het is om de stress helemaal los te laten. Door de mildere massage van huid en spieren wordt de doorbloeding van de weefsels gestimuleerd. De spierfunctie en de stofwisseling van de spieren worden verbeterd en afvalstoffen worden afgevoerd. Je voorkomt zo allerlei gezondheidsproblemen door de stress en vermoeidheid te verminderen.

terug naar de hoofdpagina

Pijnbestrijdingsmassage

Pijn en lichamelijke ongemakken kunnen je flink hinderen in je bewegingsvrijheid. Bij een pijnbestrijdingsmassage maken we samen met jou een behandelplan. Daarvoor kunnen we verschillende massagetechnieken combineren voor een zo voorspoedig mogelijk herstel. Hiervoor grijpen we zowel terug op de traditionele Thaise geneeskunst als op bijvoorbeeld sport- en ontspanningsmassages. Bij de Thiase massagetechnieken wordt ook de energiehuishouding van het lichaam en organen aangepakt. Maar ook de spiergroepen zullen zorgvuldig onder handen genomen worden als dat nodig is! Door de combinatie van de fysieke manipulatietechnieken zoals therapeutische massage en acupressuur werkt de massage diep door in het spierweefsel, botten en het zenuwstelsel. Naast pijnverlichting is het verminderen van de oorzaak van de pijn natuurlijk het uiteindelijke doel. 

terug naar de hoofdpagina

sportmassage

Een sportmassage helpt het lichaam voor, tijdens en na een fysieke prestatie. Een sportmassage helpt blessures te voorkomen en zorgt voor een sneller herstel na het sporten of lichamelijke inspanning. Een sportmassage is echter niet alleen voor topsporters! Wandelaars of "klussers" hebben bijvoorbeeld ook vaak baat bij een sportmassage.
Een sportmassage is een stevige massagevorm die vooral op de spieren gericht is. Na de massage voelen de spieren soepeler en meer ontspannen aan. Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. Afhankelijk van welke sport en de wensen van de sporter worden de te gebruiken technieken bepaald.

terug naar de hoofdpagina

combinatiemassage

De combinatie massage is de meest gevraagde massage bij Chanthra Thaise massage Huissen. De vitaliserende Thaise massage zorgt voor meer energie terwijl de ontspanningsmassage de stress juist laat verdwijnen. De Traditionele Thaise massage, die vaak als vrij "stevig" ervaren wordt, combineren we hiervoor met de wat meer weldadige ontspanningsmassage. Doordat hierbij wel olie wordt gebruikt is dit een ideale combinatie van een diepe opwekkende massage met een ontstressende behandeling. Spanning en vermoeidheid verdwijnen en maken plaats voor een gevoel herboren te zijn!

terug naar de hoofdpagina